Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Genomineerd voor de Nationale Zorg Jaarprijs

Amsterdam – Health Communicator is genomineerd voor de Nationale Zorg Jaarprijs 2012 in de categorie top innovatie.

Health Communicator is het resultaat van de samenwerking tussen Stichting Communicatie Zorg en Nedtalk Nederland B.V. en heeft als doel het verbeteren van de communicatie tussen arts en patiënt.

Over Health Communicator – Health Communicator biedt de patiënt de mogelijkheid om in zijn eigen taal het spreekuurconsult vóór te bereiden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de krachtige gebruikersinterface, die zo is ontworpen dat hij ook geschikt is voor gebruik door laaggeletterden. De hulpverlener kan met de vertaalde informatie een gericht consult voeren. Na afloop van het consult ontvangt de patiënt via het Health Communicator netwerk voorlichting op maat in zijn of haar eigen moedertaal.

Door het gebruik van Health Communicator neemt de effectiviteit van het consult toe en neemt de benodigde contacttijd af. Natuurlijk is de software van Health Communicator netwerk ook te gebruiken voor Nederlandstalige patiënten, bijvoorbeeld als voorbereiding op het consult bij de praktijkondersteuner

Meer over Health Communicator.

Deel dit bericht